Prezentace KINESIS na KWN s A. Maguirem a T. Coughlinem

Záznam rozhovoru s Andrewem Maguirem a Tomem Coughlinem na KWN.  

kingworldnews.com/andrew-maguire-6-9-2018/

Vítejte na Kinesis Money! Kinesis je systém tvořený s cíli zaměřenými na zájmy celé společnosti. Každý jednotlivec může těžit z tohoto nového měnového systému, podloženého fyzickým zlatem a stříbrem.

Kinesis je zaměřen na poskytnutí nového měnového systému, který by společnost posílil a udělal svět lepším místem. Ačkoli vidíme s povděkem vzestup kryptoměn podložených zlatem, což obrací pozornost veřejnosti na zlato jako prostředek uchování hodnoty, je důležité vědět, čím se liší Kinesis. Měny Kinesis nejenže poskytují výnos ale vystupují z působnosti Greshamova zákona, což nelze říci o žádné jiné krypto měně podložené zlatem. Ve skutečnosti Kinesis není jen další krypto měna ale jde vlastně o 100% vlastnictví fyzického zlata s transakcemi probíhajícími na blokchain.

Kinesis byl vytvořen týmem firmy Allocated Bullion Exchange (abx.com), která provozuje velkoobchodní burzu s fyzickými drahými kovy, participuje s Deutsche Borse, vládními poštovními systémy a řadou dalších. Fyzické držení kovů bude zajišťováno interně ABX v kvalitním a zabezpečeném prostředí.

ICO (initial coin offering) bude největší v historii. Již máme vloženo téměř 10 miliard dolarů. A co je nejdůležitější, máme schopnosti pronikání na sekundární trhy prostřednictvím veřejně ohlášených vztahů, např. s Indonéskou poštou, která každý rok uskutečňuje transakce v řádu desítek miliard dolarů se 100 miliony subjektů. Rovněž tak správce fondů, se kterými jsme mluvili, zajímá Kinesis z různých aspektů.

Výnos KINESIS pochází ze sdílení transakčních poplatků. Můžete se podívat na projekt Blueprint - https://kinesis.money/documents/kinesis-blueprint.pdf, který podrobně popisuje mnohostranný výnosový systém, který motivuje všechny účastníky.

Podle definice není Kinesis další kryptoměna. Je to digitální titul vlastnictví drahého kovu registrovaného na blockchainu. Jedná se o digitální měnu, kterou může někdo použít k nákupu a vypořádání závazků, resp. standardním finančním transakcím.

Pokrokový obchodní model KINESIS který přináší bezpečnost a stabilitu drahých kovů do světa digitálních měn. Kinesis money je tady!